Sponsoren:

25 jaar 1996-2021

Home Informatie Inschrijven Foto's Gastenboek Contact

Inschrijven

Maak voor de wedstrijden gebruik van MijnKNHS. Het gebruik van dit systeem scheelt de organisatie veel tijd en u krijgt standaard een bevestiging dat hij aangekomen is. Stuur geen dubbele inschrijving (zowel digitaal als per post).

Als u impulsrubriek wilt starten, kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en per email te versturen aan de organisatie.


Als u met iemand samen wilt rijden of een specifieke starttijd wilt, zet dit dan bij bijzonderheden op het inschrijfformulier. Klasse I ruiters op de kortste afstand en ruiters in de impulsrubriek mogen samen starten.


U kunt inschrijven tot de sluitingsdatum in het vraagprogramma, daarna kunt u bijschrijven tot en met de woensdag voor de wedstrijd, dit kost 7,50 euro extra.

We kunnen alleen inschrijfformulieren accepteren, geen email met de gegevens.


Als u een startkaart heeft aangevraagd bij de KNHS en nog op de gegevens wacht, kunt u toch inschrijven. Stuur in dat geval een inschrijfformulier zonder het combinatie-, ruiter en paardnummer en stuur deze gegevens even per email zodra u ze hebt ontvangen.


Inschrijfformulieren voor impuls (klasse 0) en buitenlandse deelnemers


Nederlands


Duits


Engels